Videoovervågning af bedste kvalitet

Videoovervågning vinder mere og mere indpas. Det dækker nemlig mange af vores behov på én gang.

Videoovervågning af bedste kvalitet

Overvågningskamera

Inden- og udendørs videoovervågning

Videoovervågning har oplevet en markant stigning i popularitet på grund af evnen til at dække mange behov på én gang. Med overvågning i høj kvalitet nedsætter du risikoen for indbrud på kontoret, i butikken, på lageret eller lignende. Hertil har det en præventiv effekt, når det kommer til at holde ubudne gæster væk fra bygningen. Du kan dermed få ro i maven ved at få installeret videoovervågning af din professionelle el-installatør.

Videoovervågning

Overvågning af absolut bedste kvalitet

Hos AJ Sikring og Teknik har vi mange års erfaring med installation og service af videoovervågning til erhverv. Du kan derfor trygt overlade sikkerheden til os. Vi tilbyder løsninger, der kan anvendes indenfor såvel som udenfor, og som viser skarpe samt oplyste billeder. Dette gælder også om natten. På den måde kan du nemt identificere og dokumentere, hvad der sker – både på lang og kort afstand. Vi forbinder nemlig jeres overvågningsenheder til internettet og smartphones. Vi tilbyder også installation af tyverisikring, adgangskontrol, brandalarmer m.m.

Vi arbejder udelukkende med det bedste og mest moderne udstyr inden for overvågning. Dette gør, at overvågningskameraerne i vores systemer kan aflæse:

  • Nummerplader
  • Bevægelsessensorer
  • Skabe oversigtsbilleder
  • Varmeudstråling fra mennesker og dyr
  • Samt meget mere

Kontakt os i dag, hvis du ønsker vores hjælp til videoovervågning. Vi hjælper både private og erhvervskunder med sikkerhedsoptimering i Roskilde, Køge, Ringsted og omegn.

Kontakt os for et tilbud

Ring til os allerede i dag, og få en uforpligtende snak omkring, hvordan kamera- eller videoovervågning kan øge sikkerheden hos din virksomhed. Vi kan kontaktes på telefon +45 70 26 60 70 eller på e-mail info@ajsikring.dk. Så vender vi straks tilbage.

Videoovervågning til erhverv

Vores mange års erfaring med videoovervågning gør, at vi kan udfører alle opgaver, store som små.

Skal du have butikken sikret mod indbrud? Måske har du som erhvervsdrivende et kontor, som du vil skabe tryghed på? Hvad enten der er tale om det ene, det andet eller noget helt tredje, så står vi klar til at hjælpe dig i Roskilde, Køge, Ringsted og omegn.

Hos os er kunden i fokus. Vi er af den overbevisning, at tæt kundekontakt skaber de bedste resultater. Derfor bliver dine behov altid hørt hos os. Med vores brede faglighed og store ekspertise finder vi sammen den optimale løsning til dig.

Som passionerede fagfolk er vi ISO certificeret og medlem af Sikkerhedsbranchen samt Tekniq. Dette er din garanti for kvalitet.

Kontakt os i dag

Få et uforpligtende tilbud på din sikkerhed

Indhent et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, så vender vi tilbage

AJ Sikring og Teknik – Professionel tyverisikring

Med base i Roskilde laver vi indbruds- og tyverisikringsløsninger til dig og din virksomhed. Hvad enten det er alarmer, tågekanoner, adgangssystemer eller videoovervågning, kan vi garanteret hjælpe med at holde ubudne gæster væk. Vi kører effektivt rundt på hele Sjælland.

Vi anser AJ og SM som en vigtig og loyal sparrings- og samarbejdspartner. Vi er meget tilfredse med samarbejdet, hvilket vi også har lyttet os til at andre i kommunen er.