El-installatør til erhverv

Står jeres virksomhed og har behov for en dygtig og professionel elektriker?

El-installatør

El-installatør

El-installatør for erhverv

Står I og har behov for en kompetent el-installatør? Med AJ Sikring og Teknik om bord får I en pålidelig og professionel samarbejdspartner til jeres el-arbejde.

Hos AJ Sikring & Teknik lægger vi stor vægt på god service og høj kvalitet. Vores el-installatør er specialiseret i el-installationer til erhverv af alle størrelser. Hvad enten I driver en virksomhed med få medarbejdere på et lille kontor, eller har flere tusinde medarbejdere spredt ud over flere områder, kan vi helt sikkert hjælpe. Giv os blot en kort beskrivelse af jeres opgave, så tager vi en tæt dialog. Vi hjælper bl.a. med:

Vores mission er at levere kvalitetssikrede løsninger gennem et team af veluddannede og professionelle elektrikere, der elsker sit arbejde. Vi har allerede hjulpet en lang række private virksomheder og offentlige institutioner med en bred vifte af forskellige elektrikeropgaver, herunder energioptimering af lys, belysning og tavleinstallationer.

Som erfaren el-installatør inden for erhverv og industri-el har vi opbygget en prominent kundeportefølje, der blandt andre består af Nordisk Film, Køge Kommune, Superbrugsen og mange flere. Vi er ISO certificerede samt medlem af Sikkerhedsbranchen og TEKNIQ. Således har I garanti for, at vi som jeres el-installatør laver et veludført stykke arbejde i høj kvalitet.

El-installatør

El-installatør til enhver virksomhed

Hos os er det vigtigt at enhver el-løsning bliver udført med kunden i fokus. Vi hjælper jer i Roskilde, Køge, Ringsted og omegn.

Vi sørger altid for at have klar og tæt kommunikation med jer, så opgaven bliver skræddersyet til netop jeres behov. Vi yder altid en ekstra indsats for at give service og kvalitet ud over normen. Det gør vi bl.a. ved at tilbyde grundig vejledning, ekspertise og rådgivning fra start til slut i processen.

Der bliver aldrig gået på kompromis med kvaliteten på vores arbejde. Selvom vores standarder er tårnhøje, stræber vi altid for at blive endnu bedre. Vores elektrikere bliver løbende videreuddannede og vi sørger for at gennemgå faglige metoder på regelmæssig basis. Derfor er du med en el-installatør fra os sikret, at der er 100% styr på de løsninger, vi implementerer.

Få et tilbud fra jeres professionelle elektriker

Kom godt fra start med jeres nye projekt allerede i dag. Giv os en kort beskrivelse af opgavens omfang, så kommer vi med et gratis og uforpligtende tilbud. Inden vi går i gang med opgaven, bliver der planlagt i tæt samarbejde med jer. Ring på telefon +45 70 26 60 70, skriv en mail til info@ajsikring.dk eller udfyld vores online kontaktformular her på siden.

Kontakt os i dag

Få et uforpligtende tilbud på din sikkerhed

Indhent et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, så vender vi tilbage

AJ Sikring og Teknik – Professionel tyverisikring

Med base i Roskilde laver vi indbruds- og tyverisikringsløsninger til dig og din virksomhed. Hvad enten det er alarmer, tågekanoner, adgangssystemer eller videoovervågning, kan vi garanteret hjælpe med at holde ubudne gæster væk. Vi kører effektivt rundt på hele Sjælland.

Vi anser AJ og SM som en vigtig og loyal sparrings- og samarbejdspartner. Vi er meget tilfredse med samarbejdet, hvilket vi også har lyttet os til at andre i kommunen er.