El-installationer for erhverv

Står jeres virksomhed og har behov for el-installationer?

El-installationer

El-installationer for erhverv

Står jeres virksomhed og har behov for el-installationer? Med AJ Sikring som elektriker får du en kompetent og professionel samarbejdspartner til dit el-arbejde.

Hos Aj Sikring & Teknik lægger vi stor vægt god service og høj kvalitet. Vores eksperter er specialiserede inden for el-installationer til erhverv af alle størrelser. Hvad enten I kører en virksomhed med få medarbejdere på et lille kontor, eller har flere tusinde medarbejdere spredt ud over flere områder, kan vi helt sikkert hjælpe. Giv os blot en kort beskrivelse af jeres opgave. Så tager vi en tæt dialog om netop jeres opgave.

Vores mission er at levere kvalitetssikrede løsninger, gennem et team af veluddannede og professionelle elektrikere, der elsker sit arbejde. Vi har allerede hjulpet en lang række private virksomheder og offentlige institutioner med en bred vifte af forskellige el-installationer bl.a. Nordisk Film, Køge Kommune, Superbrugsen og mange flere. Vi er ISO certificerede samt medlem af Sikkerhedsbranchen og TEKNIQ. Således er der garanti for, at jeres el-installationer holder mange år frem i tiden.

El-løsninger til enhver virksomhed

Hos os er det vigtigt, at enhver el-løsning bliver udført med kunden i fokus.

Vi sørger altid for at have klar og tæt kommunikation med jer, så opgaven bliver skræddersyet til netop jeres behov. Vi yder altid en ekstra indsats for at give service og kvalitet ud over normen. Det gør vi bl.a. ved at tilbyde grundig vejledning, ekspertise og rådgivning fra start til slut i processen.

Der bliver aldrig gået på kompromis med kvaliteten på vores arbejde. Selvom vores standarder er tårnhøje, stræber vi altid for at blive endnu bedre. Vores elektrikere bliver løbende videreuddannede og vi sørger for at gennemgå faglige metoder på en regelmæssig basis, for at have 100% styr på vores håndværk.

Få et tilbud på el-installationer til erhverv

Kom i gang med jeres nye projekt i dag. Giv os en kort beskrivelse af opgavens omfang, så kommer vi med et gratis og uforpligtende tilbud. Inden vi går i gang med opgaven, bliver der planlagt i tæt samarbejde med jer. Ring på telefon +45 70 26 60 70, skriv en mail til info@ajsikring.dk eller udfyld vores online kontaktformular her på siden.

Kontakt os i dag

Få et uforpligtende tilbud på din sikkerhed

Indhent et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, så vender vi tilbage

Aj Sikring og Teknik – Professionel tyverisikring

Med base i Roskilde laver vi indbruds- og tyverisikring løsninger til dig og din virksomhed, hvad enten det er alarmer, tågekanoner, adgangssystemer eller videoovervågning kan vi garanteret hjælpe med at holde ubudne gæster væk. Vi kører effektivt rundt på hele Sjælland.

Vi anser AJ og SM som en vigtig og loyal sparrings- og samarbejdspartner. Vi er meget tilfredse med samarbejdet hvilket vi også har lyttet os til at andre i kommunen er.