El-installatør til erhverv

Hvis jeres virksomhed har brug for en professionel el-installatør, er i det helt rigtige sted.

El-installatør

El-installatør

El-installatør for erhverv

Hvis jeres virksomhed mangler en kompetent el-installatør, behøver I ikke lede længere. Hos AJ Sikring og Teknik får I en professionel samarbejdspartner, som har et team af dygtige el-installatører, der kan assistere jer med en række forskellige el-opgaver.

Hos AJ Sikring og Teknik er vores dedikation til solid service og høj kvalitet det, som sikrer, at vi kan imødekomme behovene for enhver virksomhed uanset størrelsen, fra små kontorer til store virksomheder. Vi tilpasser vores løsninger for at matche jeres specifikke behov og engagerer os i en grundig dialog for at sikre de bedste resultater. Med et bredt udvalg af services står vi klar til at støtte jeres el-projekt.

Vi tilbyder ydelser inden for: 

Selvom den opgave, I skal have hjælp til, ikke fremgår af den ovenstående liste, skal I ikke tøve med at kontakte os. Vi hjælper dagligt virksomheder med en bred vifte af forskellige elektrikeropgaver, herunder energioptimering af lys, belysning og tavleinstallationer.

Vores mission er at levere kvalitetssikrede løsninger gennem et team af veluddannede og professionelle elektrikere, der elsker deres arbejde.

Som erfaren el-installatør inden for erhverv og industri-el har vi opbygget en prominent kundeportefølje, der blandt andre består af Nordisk Film, Køge Kommune, SuperBrugsen og mange flere. Vi er ISO-certificerede samt medlem af SikkerhedsBranchen og TEKNIQ. Således har I garanti for, at vi som jeres el-installatør leverer et veludført stykke arbejde i høj kvalitet.

El-installatør

El-installatør til enhver virksomhed

Med hver el-løsning, vi udfører, har vi altid kunden i fokus. Vi hjælper virksomheder i Roskilde, Køge, Ringsted og omegn.

Vi sørger altid for at have klar og tæt kommunikation med jer, så opgaven bliver skræddersyet til netop jeres behov. Vi yder altid en ekstra indsats for at sikre en solid service og kvalitetsarbejde. Det gør vi ved at tilbyde grundig vejledning, ekspertise og rådgivning fra start til slut i processen.

Der bliver aldrig gået på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Selvom vores standarder er tårnhøje, stræber vi altid efter at blive endnu bedre. Vores elektrikere bliver løbende videreuddannede, og vi sørger for at gennemgå faglige metoder på regelmæssig basis. Derfor er du med en el-installatør fra os sikret, at der er 100% styr på de løsninger, vi implementerer.

Få et tilbud fra jeres professionelle elektriker

Kom godt fra start med jeres nye projekt allerede i dag. Giv os en kort beskrivelse af opgavens omfang, så kommer vi med et gratis og uforpligtende tilbud. Inden vi går i gang med opgaven, bliver der planlagt, i tæt samarbejde med jer. Ring på telefon +45 70 26 60 70, skriv en mail til info@ajsikring.dk eller udfyld vores online kontaktformular her på siden.

Kontakt os i dag

Få et uforpligtende tilbud på din sikkerhed

Indhent et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, så vender vi tilbage

AJ Sikring og Teknik – Professionel tyverisikring

Med base i Roskilde laver vi indbruds- og tyverisikringsløsninger til dig og din virksomhed. Hvad enten det er alarmer, tågekanoner, adgangssystemer eller videoovervågning, kan vi garanteret hjælpe med at holde ubudne gæster væk. Vi kører effektivt rundt på hele Sjælland.

Vi anser AJ og SM som en vigtig og loyal sparrings- og samarbejdspartner. Vi er meget tilfredse med samarbejdet, hvilket vi også har lyttet os til at andre i kommunen er.