Automatiske brandalarmer (ABA)

Automatiske brandalarmer alarmerer personer samt tilkalder redningsberedskab så tidligt som muligt

Automatiske brandalarmer (ABA)

Brandalarmer på skole

Automatiske brandalarmer (ABA)

Med en automatisk brandalarm er du sikker på at alarmere personer samt tilkalde redningsberedskab så tidligt som muligt. Vores automatiske brandalarmer er forsynet med detektorer, der opfanger røgen eller en udvikling i varmen. Herefter bliver bygningen automatisk alarmeret, hvoraf der også vil blive tilkaldt nødhjælp.

Vi sørger for, at dine alarmer bliver monteret inden for branchens højeste standarder. Vores dygtige elektrikere tager rundt på hele Sjælland for at hjælpe. Hvad enten du blot skal bruge automatiske brandalarmer til at sikre din bygning, eller har behov for noget andet, står vi klar til at hjælpe. Med stor erfaring i branchen har vi et hav af løsninger inden for indbruds- og tyverisikring, videoovervågning, tågekanoner, adgangskontrol og meget mere. Kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud på netop din opgave.

Hos AJ Sikring & Teknik specialiserer vi os i løsninger til private, offentlige institutioner, erhverv samt boligforeninger. Vi har speciale i at sikre dine bygninger med udgangspunkt i markedets bedste udstyr, metoder og teknik. Således er du sikker på, at dine nye automatiske brandalarmer bliver monteret af professionelle. Enhver brandalarm monteret af os sikrer din bygning mod brand og røg mange år frem i tiden.

Brandalarmer på skole

En automatisk brandalarm hjælper dig med at:

  • Skabe tryghed i bygningen 24/7

  • Nedsætte risikoen for ulykker ifm. brand

  • Opfylde forsikringskrav

Brandalarmer som ikke svigter

Vi ser en stor vigtighed i, at man kan stole på sin brandalarm, uanset hvilken situation man havner i.

Hos os er du sikret kvalitet og ekspertise ud over det sædvanlige. Vores eksperter yder grundig vejledning såvel som installation og montering fa brandalarmer i Roskilde, Køge, Ringsted og omegn.

Vores team lægger stor vægt på kvalitet, hvorfor vi aldrig går på kompromis med vores egne tårnhøje standarder. Desuden er vi ISO certificerede samt medlem af TEKNIQ og Sikkerhedsbranchen. Der er således garanti for moderne installationer, som bliver godkendt af forsikringen, når du vælger brandalarmer fra AJ Sikring & Teknik.

Få et uforpligtende tilbud

Tag en snak med din professionelle el-installatør omkring dine ønsker og behov. Så kommer vi forbi og besigtiger din opgave. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på automatiske brandalarmer af topkvalitet. Ring +45 70 26 60 70 eller skriv en mail til info@ajsikring.dk.

Kontakt os i dag

Få et uforpligtende tilbud på din sikkerhed

Indhent et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, så vender vi tilbage

AJ Sikring og Teknik – Professionel tyverisikring

Med base i Roskilde laver vi indbruds- og tyverisikringsløsninger til dig og din virksomhed. Hvad enten det er alarmer, tågekanoner, adgangssystemer eller videoovervågning, kan vi garanteret hjælpe med at holde ubudne gæster væk. Vi kører effektivt rundt på hele Sjælland.

Vi anser AJ og SM som en vigtig og loyal sparrings- og samarbejdspartner. Vi er meget tilfredse med samarbejdet, hvilket vi også har lyttet os til at andre i kommunen er.