Tågesikring

Uanset hvad I gør vil I aldrig kunne forhindre en tyv I indbrudsforsøg.

Tågesikring

Tågesikring/Tågekanon

Med en tågesikring kan I mindske risikoen virkelig meget; både I at jeres ting bliver stjålet, men også I at jeres ting bliver ødelagt eller udsat for hærværk.

En tågekanon – også kaldet røgkanon; nogen kalder det for sikkerhedståge – er et elektrisk apparat, som bruges til at sikre i mod tyveri og indbrud. Hvis tyverialarmen går I gang, danner tågekanonen I løbet af meget få sekunder et tæt, hvidt, tørt tågeslør og sigtbarheden nedsættes markant.

Tyven får derfor meget svært ved at stjæle eller ødelægge jeres ting, fordi tyven ikke kan se.

Det er faktisk umuligt at orientere sig og derfor er tågesikring et virkelig effektivt værn mod indbrud, tyveri og hærværk.

Tågesikring gør det således nemt at:

  • Stoppe tyven på få sekunder

  • Reducere tab

  • Supplere med tyverialarm

  • Efterlader ingen spor og skader hverken mennesker eller dyr

Effektivt beskyttelse

Tågesikring kan også bruges som personbeskyttelse, I tilfælde af hjemmerøverier og ved overfald. Tågesikring kan aktiveres ved hjælp af bare et enkelt tryk og kan “Kobles” sammen med jeres tyverialarm.

Når sikringen er aktiveret bliver tågen I rummet længe nok til at politiet kan nå frem.

Tågen er kunstig og naturligvis helt uskadelig for mennekser, dyr og jeres interiør.

Vi tilbyder vejledning I jeres optimale løsning, installation og service af professionelle, moderne, innovative og forsikringsgodkendte tågekanoner til både offentlige og private virksomheder og private personer.

Både politi og forsikringsselskaber anbefaler tågesikring.

Når systemet er installeret, vil vi præsentere for jer hvordan det virker. I ringer selvfølgelig bare, hvis I fremover bliver I tvivl, så hjælper vi gerne.

Ring i dag og hør nærmere om tågesikring

Start dialogen omkring sikkerheden i din virksomhed allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud på tågesikring i høj kvalitet.
Ring på 70 26 60 70 eller skriv til info@ajsikring.dk

Kontakt os i dag

Få et uforpligtende tilbud på din sikkerhed

Indhent et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, så vender vi tilbage

Aj Sikring og Teknik – Professionel tyverisikring

Med base i Roskilde laver vi indbruds- og tyverisikring løsninger til dig og din virksomhed, hvad enten det er alarmer, tågekanoner, adgangssystemer eller videoovervågning kan vi garanteret hjælpe med at holde ubudne gæster væk. Vi kører effektivt rundt på hele Sjælland.