Om os

AJ Sikring og Tekniks ApS’ vision er, at vores arbejdsplads bærer præg af fællesskab, sammenhold og nærvær. Vi hjælper hinanden.

Om os

Sikringstekniker

AJ Sikring og teknik

 • Kompetence udvikling

  AJ Sikring og Teknik ApS ønsker på sigt at være en af de stærke inden for branchen, og vi udvikler løbende vores kompetencer for at sikre, at vi er en af de fagligt førende på strategiske områder.

 • Attraktiv arbejdskultur

  AJ Sikring og Teknik ApS vil være en attraktiv virksomhed for medarbejdere og kunder med en udviklende arbejdskultur. Vi stræber kontinuerligt efter forbedringer på alle niveauer i virksomheden.

 • Innovative

  Vi tilpasser og forandrer hele tiden vores måde at drive forretning på, ligesom vi er innovative i vores arbejde med etablering af nye forretningsområder og koncepter.

 • Resultatorienterede

  AJ Sikring og Teknik ApS tilstræber at være en kompetent og konkurrencedygtig sikringsvirksomhed, der udfører vores opgaver resultatorienteret og effektivt i overensstemmelse med kundernes krav.

 • Teknologiske løsninger

  Vi fokuserer på at styrke vores kvalifikationer gennem såvel faglig som personlig udvikling, således at vi har de rette kompetencer til at imødekomme fremtidens teknologiske udvikling.

 • Kvalitet

  AJ Sikring og Teknik ApS arbejder målrettet på at skabe et sikkert arbejdsmiljø for både medarbejdere og kunder. Vi sikrer os, at kvaliteten af vores arbejde er i orden.

Mission

AJ Sikring og Teknik ApS’ mission er, gennem dygtige, veluddannede og loyale medarbejdere, at levere kvalitetssikrede løsninger inden for vores fagområder, til kunder og samarbejdspartnere inden for både offentlige og private virksomheder og institutioner samt til private.

Hvorfor vælge AJ Sikring & Teknik?

Det gode håndværk er i højsædet og opnås gennem ærlige og troværdige håndværkere, der er med til at skabe en sund vækst og en høj service for vores kunder. Vi er en virksomhed, som er attraktiv at være ansat i og hvor medarbejderen selv søger til.

Vi er ISO 9001:2015 Certificeret
Ledelsessystemet er gældende for:
Salg, projektering, installation, service og vedligeholdelse af AIA, ADK, ABA, AVA- og TVO-anlæg.

Medlem af Sikkerhedsbranchen og Tekniq

Kontakt os i dag

Få et uforpligtende tilbud på din sikkerhed

Mød vores team

AJ Sikring er godkendt til lærlinge

Salg & økonomi

Anders

Anders Jensen

Søren

Søren Meisler

Jonna

Jonna Jensen

Jeanet

Jeanet Hjort

Sikring

Mia

Mia Vigsø

Kim

Kim Pedersen

Brian

Brian Mortensen

Sikringstekniker Nicolaj

Nicolaj Opfermann

Thomas

Thomas Petersen

Jacob Farsøe

Frank Kristensen

Henrik Schimmel

Anonym

Anders Nielsen

Anonym

Christoffer Kjelkvist

El

Tommy

Tommy Ohlhoff

Morten Eli

Morten Marsner

Jelle

Jesper Hansen

Elektriker Benjamin

Benjamin Kristensen

Niklas Jensen

Indhent et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, så vender vi tilbage

AJ Sikring og Teknik – Professionel tyverisikring

Med base i Roskilde laver vi indbruds- og tyverisikringsløsninger til dig og din virksomhed. Hvad enten det er alarmer, tågekanoner, adgangssystemer eller videoovervågning, kan vi garanteret hjælpe med at holde ubudne gæster væk. Vi kører effektivt rundt på hele Sjælland.

Vi anser AJ og SM som en vigtig og loyal sparrings- og samarbejdspartner. Vi er meget tilfredse med samarbejdet, hvilket vi også har lyttet os til at andre i kommunen er.