Adgangskontrol

Adgangskontrol giver flexibilitet og er med til at gøre jeres bygning mere sikker.

Adgangskontrol

Adgangskontrol systemer

Adgangskontrol er en god og sikker måde at håndtere adgang I jeres bygning.

Vi tilbyder vejledning I jeres optimale løsning, installation og service af professionelle, moderne og innovative adgangskontrolsystemer til både offentlige og private virksomheder og private personer. I fagsprog kalder vi adgangskontrol for adk.

Få styr på hvem har adgang til din virksomhed

Med et adgangskontrolsystem får I kontrol over jeres bygning ved at I bestemmer hvem der har adgang til hvilke områder. Med systemet bestemmer I altså selv, hvem der kommer og går. Samt på hvilke tidspunkter. I kan nemt og hurtigt redigere I den enkelte brugeres rettigheder. Eller – f.Eks. – holde døre åbne I fastsatte tidspunkter.

Nøgler giver næsten ingen sikkerhed. De kan nemt blive tabt, blive stjålet eller kopieret. I risikerer også at I ikke får en nøgle tilbage, når en medarbejder, lejer eller håndværker forlader stedet. Med adgangskontrol undgår I dette besvær og kan lettere skabe tryghed og sikkerhed for de personer, der kommer og går I jeres bygning.

Adgangskontrol gør det således nemt at:

  • Ændre adgangsforhold løbende

  • Tilføje eller udelukke brugere

  • Spærre en "Nøgle"

  • Holde døre åbne I bestemte tidspunkter

Moderne systemer

Moderne adgangskontrol systemer anvender elektroniske legitimationsoplysninger eller andre former for genkendelse; f.Eks. fingeraftryk eller ansigtsgenkendelse.

Adgangskort eller kode kan også bruges til at give eller nægte adgang til jeres bygning. Vi vejleder gerne I hvilke løsning, der passer til jeres behov.

Det vil sige, at bestemte personer kan få forskellige adgangsrettigheder til bestemte rum og lokaler, som kun de bør have adgang til. I bestemmer selv sikkerhedsniveauet og hvordan adgangen til lokalerne skal foregå.

Med vores mange års erfaring I branchen sammensætter vi løsningen, så den passer til jeres behov og ønsker. Når systemet er installeret, vil vi præsentere for jer hvordan det virker. I ringer selvfølgelig bare, hvis I fremover bliver I tvivl, så hjælper vi gerne.

Ring i dag og hør nærmere om adgangskontrol

Start dialogen omkring sikkerheden i din virksomhed allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud på adgangskontrol i høj kvalitet.
Ring på 70 26 60 70 eller skriv til info@ajsikring.dk

Kontakt os i dag

Få et uforpligtende tilbud på din sikkerhed

Indhent et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, så vender vi tilbage

Aj Sikring og Teknik – Professionel tyverisikring

Med base i Roskilde laver vi indbruds- og tyverisikring løsninger til dig og din virksomhed, hvad enten det er alarmer, tågekanoner, adgangssystemer eller videoovervågning kan vi garanteret hjælpe med at holde ubudne gæster væk. Vi kører effektivt rundt på hele Sjælland.