Adgangskontrol

Adgangskontrol giver flexibilitet og er med til at gøre jeres bygning mere sikker.

Adgangskontrol

adgangskontrol på græsplæne

Skab sikkerhed med adgangskontrol

Adgangskontrol er en god og sikker måde at håndtere adgang I jeres bygning.

Vi tilbyder vejledning, installation og service af professionelle, moderne og innovative adgangskontrolsystemer til både offentlige og private virksomheder. Adgangskontrol kaldes også ADK.

Få styr på hvem har adgang til din virksomhed

Med et adgangskontrolsystem får I kontrol over jeres bygning. I bestemmer selv hvem der har adgang til hvilke områder – samt på hvilke tidspunkter. I kan nemt og hurtigt redigere den enkelte brugers rettigheder. Eller eksempelvis holde døre åbne på bestemte tidspunkter.

Nøgler giver næsten ingen sikkerhed. De kan nemt blive tabt, stjålet eller kopieret. I risikerer også at I ikke får en nøgle tilbage, når en medarbejder, lejer eller håndværker forlader stedet. Med adgangskontrol undgår I dette besvær og kan lettere skabe tryghed og sikkerhed for de personer, der kommer og går i jeres bygning. Adgang til bestemte områder kan tilpasses via systemet, hvilket giver langt bedre fleksibilitet.

adgangskontrol på græsplæne

Vores adgangskontrol gør det nemt at:

  • Ændre adgangsforhold løbende

  • Tilføje eller udelukke brugere

  • Spærre en "Nøgle"

  • Holde døre åbne I bestemte tidspunkter

Moderne systemer

Moderne adgangskontrolsystemer anvender elektroniske legitimationsoplysninger eller andre former for genkendelse f.eks. fingeraftryk eller ansigtsgenkendelse.

Adgangskort eller kode kan også bruges til at give eller nægte adgang til bygningen. Vi vejleder gerne i hvilke løsninger, der passer bedst til netop jeres behov.

Det vil sige, at bestemte personer kan få forskellige adgangsrettigheder til bestemte rum og lokaler, som kun de bør have adgang til. I bestemmer selv sikkerhedsniveauet og hvordan adgangen til lokalerne skal foregå.

AJ Sikring og Teknik mange års erfaring i branchen har vi et stort fokus på kvalitet og sågar god service. Når systemet er installeret, vil vi præsentere jer for funktionerne og hvordan det virker. I kan naturligvis altid ringe, hvis der er spørgsmål, feedback eller andet. Vi hjælper vores kunder i Roskilde, Køge, Ringsted og omegn, og hjælper desuden også med videoovervågning, tyverisikring, brandalarmer og lign.

Ring i dag og hør nærmere

Start dialogen omkring sikkerheden i din virksomhed allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud på adgangskontrol i høj kvalitet.
Ring på 70 26 60 70 eller skriv til info@ajsikring.dk

Kontakt os i dag

Få et uforpligtende tilbud på din sikkerhed

Indhent et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, så vender vi tilbage

Aj Sikring og Teknik – Professionel tyverisikring

Med base i Roskilde laver vi indbruds- og tyverisikring løsninger til dig og din virksomhed, hvad enten det er alarmer, tågekanoner, adgangssystemer eller videoovervågning kan vi garanteret hjælpe med at holde ubudne gæster væk. Vi kører effektivt rundt på hele Sjælland.

Vi anser AJ og SM som en vigtig og loyal sparrings- og samarbejdspartner. Vi er meget tilfredse med samarbejdet hvilket vi også har lyttet os til at andre i kommunen er.