Adgangskontrol

Gør jeres virksomhed og bygning sikker med vores fleksible adgangskontrol løsninger.

Adgangskontrol

adgangskontrol på græsplæne

Adgangskontrol skaber sikkerhed

Med moderne adgangskontrol implementeret kan jeres virksomhed effektivt og sikkert styre, hvornår og hvem der får adgang til jeres bygning.

Hos AJ Sikring og Teknik har vi erfaringen og kompetencerne til at tilbyde vejledning, installation og service af adgangskontrolsystemer. Vi gør kun brug af professionelle, moderne og innovative adgangskontrol, også kaldet ADK, og vi tilbyder dem til både offentlige og private virksomheder.

Få styr på, hvem der har adgang til din virksomhed

Med adgangskontrol kan jeres virksomhed få fuld kontrol over jeres bygning. I kan selv bestemme, hvem der har adgang, hvilke områder forskellige ansatte må tilgå, og hvilke tidspunkter bestemte døre skal være åbne eller låste. Det er nemt at redigere adgangsrettigheder, så I hurtigt kan ændre enkelte brugeres rettigheder og adgang og justere, hvornår døre skal være åbne.

Nøgler er desværre forældede i mange situationer og giver næsten ingen sikkerhed. De kan nemt blive tabt, stjålet eller kopieret og udgør ikke en fleksibel løsning. Hvis I bruger nøgler på jeres arbejdsplads, risikerer I også sikkerhedsbrud, når en medarbejder, lejer eller håndværker forlader stedet med jeres nøgler. Med moderne adgangskontrol undgår I dette besvær og kan lettere skabe tryghed og sikkerhed for de personer, der kommer og går i jeres bygning. Adgang til bestemte områder kan tilpasses via systemet, hvilket giver langt bedre fleksibilitet.

adgangskontrol på græsplæne

Vores adgangskontrol gør det nemt at:

  • Ændre adgangsforhold løbende

  • Tilføje eller udelukke brugere

  • Spærre en "Nøgle"

  • Holde døre åbne I bestemte tidspunkter

Moderne systemer

Med de moderne løsninger vi tilbyder inden for adgangskontrol, kan jeres virksomhed få systemer som elektronisk legitimationsoplysninger eller andre former for genkendelse, såsom fingeraftryk eller ansigtsgenkendelse.

Hvis I vælger at implementere adgangskort eller en kode som jeres adgangskontrol, kan I nemt give eller nægte adgang til jeres bygning. I kan dermed sikre, at bestemte personer får forskellige adgangsrettigheder til bestemte rum og lokaler, som kun de bør have adgang til. I bestemmer selv sikkerhedsniveauet og, hvordan adgangen til lokalerne skal foregå.

Vi vejleder gerne om, hvilke løsninger der passer bedst til netop jeres behov.

AJ Sikring og Tekniks mange års erfaring i branchen gør, at vi har et stort fokus på kvalitet og især god service. Når systemet er installeret, vil vi præsentere jer for funktionerne og hvordan det virker. I kan naturligvis altid ringe, hvis der er spørgsmål, feedback eller andet. Vi hjælper vores kunder i Roskilde, Køge, Ringsted og omegn, og hjælper desuden også med videoovervågning, tyverisikring, brandalarmer og lign.

Ring i dag og hør nærmere

Få styr på jeres sikkerhed og adgangskontrol i jeres virksomhed allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud på adgangskontrol i høj kvalitet. Ring på 70 26 60 70 eller skriv til info@ajsikring.dk.

Kontakt os i dag

Få et uforpligtende tilbud på din sikkerhed

Indhent et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, så vender vi tilbage

AJ Sikring og Teknik – Professionel tyverisikring

Med base i Roskilde laver vi indbruds- og tyverisikringsløsninger til dig og din virksomhed. Hvad enten det er alarmer, tågekanoner, adgangssystemer eller videoovervågning, kan vi garanteret hjælpe med at holde ubudne gæster væk. Vi kører effektivt rundt på hele Sjælland.

Vi anser AJ og SM som en vigtig og loyal sparrings- og samarbejdspartner. Vi er meget tilfredse med samarbejdet, hvilket vi også har lyttet os til at andre i kommunen er.