Tyverisikring og alarmer

Som enhver anden ønsker du sikkert at beskytte din familie og dit hjem mod indbrud og tyveri.

Tyverisikring

Erhvervsalarm

Som alle andre virksomheder ønsker du garanteret at beskytte din bygning mod indbrud og tyveri. Ved at vælge en erhvervsalarm i høj kvalitet er du sikker på, at din virksomhed er beskyttet mod uindbudte gæster døgnet rundt. En erhvervsalarm er dog ikke kun en tyverialarm, men en komplet tryghedspakke, som øger velvære i virksomheden. Hertil handler alarmer til erhverv ikke blot om sikkerhed, men i høj grad også om brugervenlighed. En erhvervsalarm skal således være din anonyme sikkerhedspartner, som du ikke skal bruge energi på, at få til at fungere.

Hos Aj Sikring og Teknik har vi mange års erfaring med, at hjælpe erhvervsdrivende i kampen mod tyveri. Hertil at skabe den præventive effekt, som erhvervsalarmer har. Vi starter altid dialogen med, at lytte til dine behov og ønsker. Herefter gennemgår vi bygningen, og ud fra vores store ekspertise finder vi sammen den absolut bedste løsning. På den måde sikre vi et resultat, som du kan være tilfreds med mange år frem.

Erhvervsalarmer gør det således nemt at:

  • Sikre virksomhedens værdigenstande

  • Skabe tryghed

  • Nedsætte risikoen for indbrud

  • Opfylde forsikringsselskabet krav

Kontakt os i dag

Få et uforpligtende tilbud på din sikkerhed

Alarmer til erhverv som ikke svigter

Vi er af den overbevisning, at man skal kunne stole på sin erhvervsalarm, og det kan du med en erhvervsalarm fra os.

Hos os får du derfor kvalitet og service ud over det sædvanlige. Vi tilbyder grundig vejledning, korrekte installationer og service af alle typer alarmsystemer.

Hos Aj Sikring og Teknik går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Hertil er vi ISO certificeret og medlem af Sikkerhedsbranchen samt Tekniq. Dette er din garanti for at få installeret en forsikringsgodkendt og moderne erhvervsalarm, som ikke tager pauser fra at beskytte din virksomhed.

Få et uforpligtende tilbud på erhvervsalarmer

Start dialogen omkring sikkerheden i din virksomhed allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud på erhvervsalarmer i høj kvalitet.
Ring på 70 26 60 70 eller skriv til info@ajsikring.dk

Indhent et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, så vender vi tilbage

Aj Sikring og Teknik – Professionel tyverisikring

Med base i Roskilde laver vi indbruds- og tyverisikring løsninger til dig og din virksomhed, hvad enten det er alarmer, tågekanoner, adgangssystemer eller videoovervågning kan vi garanteret hjælpe med at holde ubudne gæster væk. Vi kører effektivt rundt på hele Sjælland.