Tyverisikring og alarmer

Som enhver anden ønsker du sikkert at beskytte din familie, dit hjem eller din virksomhed mod indbrud og tyveri

Tyverisikring

El-installatør monterer overvågning

Tyverialarm i høj kvalitet

Som alle andre virksomheder ønsker du garanteret at beskytte din bygning mod indbrud og tyveri. Ved at vælge tyverisikring i høj kvalitet er du sikker på, at din virksomhed er beskyttet mod ubudne gæster døgnet rundt. En tyverisikring er dog ikke kun en tyverialarm, men en komplet tryghedspakke, som øger velvære i virksomheden.

Hertil handler alarmer til erhverv ikke blot om sikkerhed, men i høj grad også om brugervenlighed. En tyverialarm skal således være din anonyme sikkerhedspartner, som du ikke skal bruge energi på at få til at fungere.

Hos AJ Sikring og Teknik har vi mange års erfaring med at hjælpe erhvervsdrivende i kampen mod tyveri. Tyverisikring skaber således også en præventiv effekt. Vi starter altid dialogen med at lytte til dine behov og ønsker. Herefter gennemgår vi bygningen, og ud fra vores store ekspertise finder vi sammen den absolut bedste løsning på tyverisikring til jeres virksomhed. På den måde sikrer vi et resultat som du kan være tilfreds med mange år frem.

Skal vi hjælpe din virksomhed med tyverisikring?

En tyverisikring gør det således nemt at:

  • Sikre virksomhedens værdigenstande

  • Skabe tryghed

  • Nedsætte risikoen for indbrud

  • Opfylde forsikringsselskabet krav

Kontakt os i dag

Få et uforpligtende tilbud på din sikkerhed

Tyverialarmer til erhverv som ikke svigter

Vi er af den overbevisning, at man skal kunne stole på sin tyverisikring. Det kan du med en tyverialarm fra os.

Hos os får du derfor kvalitet og service ud over det sædvanlige. Vi tilbyder grundig vejledning, korrekte installationer og service af alle typer alarmsystemer, der giver dig den optimale tyverisikring.

Hos AJ Sikring og Teknik går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Hertil er vi ISO certificeret og medlem af Sikkerhedsbranchen samt Tekniq. Dette er din garanti for at få installeret en forsikringsgodkendt og moderne tyverialarm, som ikke tager pauser fra at beskytte din virksomhed. Derudover kan vi også hjælpe med videoovervågning, tågesikring, adgangskontrol og brandalarmer.

Få et uforpligtende tilbud på tyverisikring

Start dialogen omkring sikkerheden i din virksomhed allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud på tyverisikring af højeste kvalitet. Vi leverer løsningerne til dig i Roskilde, Køge, Ringsted og omegn. Kontakt os og hør, om vi også kan hjælpe dig. Ring på 70 26 60 70 eller skriv til info@ajsikring.dk.

Indhent et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, så vender vi tilbage

AJ Sikring og Teknik – Professionel tyverisikring

Med base i Roskilde laver vi indbruds- og tyverisikringsløsninger til dig og din virksomhed. Hvad enten det er alarmer, tågekanoner, adgangssystemer eller videoovervågning, kan vi garanteret hjælpe med at holde ubudne gæster væk. Vi kører effektivt rundt på hele Sjælland.

Vi anser AJ og SM som en vigtig og loyal sparrings- og samarbejdspartner. Vi er meget tilfredse med samarbejdet, hvilket vi også har lyttet os til at andre i kommunen er.