Dørtelefoner der ikke svigter

En løsning der virker hver gang

Dørtelefoner der ikke svigter

Dørtelefon med kamera

I vores øjne er det vigtigt, at en dørtelefon virker – hver gang. Vi er professionelle fagfolk der reparerer, vedligeholder eller installerer nye dørtelefonsystemer, så du ikke er i tvivl om, hvornår det ringer på døren.

Hos AJ Sikring og Teknik er en dørtelefon ikke bare en ringeklokke. Det er et samtalesystem der både sikrer, at du kan byde dine gæster velkommen. Dørtelefoner fås i mange udgaver og varianter, om der er knas på linjen med den eksisterende eller noget helt andet, så står vi klar til at hjælpe dig.

Vi installerer og reparerer dørtelefoner til lejligheder, boligforeninger og virksomheder uanset om du bare skal have en dørtelefon med døråbner, eller om det skal være med video.

Dørtelefon med kamera og app

Vi har mange års erfaring, og vi installerer og reparerer alle slags dørtelefoner – med og uden kamera.

Det bliver mere og mere populært at have dørtelefon med video og smartphone apps, og det forstår vi godt. Kamerasystemerne gør det lettere at identificere hvem der stemmer dørklokken, og er især fordelagtigt for folk med nedsat hørelse. Smartphone appen modtager dør opkaldet og gør det nemt for brugeren at åbne hoveddøren direkte med et enkelt tryk på skærmen, tale med og se vedkommende der ringer på. Systemet tilsluttes dørtelefonanlægget og det interne netværk, hvilket gør det muligt at modtage dørtelefoni via apps og lejlighedsskærme.

Vi er ISO certificerede og medlem af TEKNIQ og Sikkerhedsbranchen, så det er din garanti for, at installationen bliver udført uden slinger i valsen. Derudover elsker vi vores kunder, og vi imødekommer ønsker og behov. Sammen finder vi den bedste løsning, så du altid kan vide dig sikker, når nogen ringer på.

Kontakt os i dag

Hvis du ønsker dig et dørtelefonsystem der altid virker, eller hvis du bare gerne vil høre nærmere, er du altid velkommen til at kontakte os på +45 70 26 60 70 til en uforpligtende snak om dørtelefoner. Du kan også skrive en e-mail til info@ajsikring.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os i dag

Få et uforpligtende tilbud på din sikkerhed

Indhent et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, så vender vi tilbage

AJ Sikring og Teknik – Professionel tyverisikring

Med base i Roskilde laver vi indbruds- og tyverisikringsløsninger til dig og din virksomhed. Hvad enten det er alarmer, tågekanoner, adgangssystemer eller videoovervågning, kan vi garanteret hjælpe med at holde ubudne gæster væk. Vi kører effektivt rundt på hele Sjælland.

Vi anser AJ og SM som en vigtig og loyal sparrings- og samarbejdspartner. Vi er meget tilfredse med samarbejdet, hvilket vi også har lyttet os til at andre i kommunen er.